برای هر 2 تا دوست عزیز و گلم آرزوی موفقیتهای بیشتر رو دارم .
انشالله در بقیه مراحل زندگی هم به همین صورت موفق و سر افراز باشند.
کاربر شهرسختافزار
برای هر 2 تا دوست عزیز و گلم آرزوی موفقیتهای بیشتر رو دارم .
انشالله در بقیه مراحل زندگی هم به همین صورت موفق و سر افراز باشند.
|
|
آفرین به تلاش هر 2 تا دوست عزیزم که با همت و تلاش خودشون تونستن تمام مراحل موفقیت رو پشت سر بگذارند.
من از روز اول شاهد تلاش شهریار بودم که خودش با همت بلندش تونست به اینجا برسه .
با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای تمام بچه ها ی فروم.
عضو VIP شهرسختافزار
2 تا عکس از این مسابقات بالاخره یافت شد :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیکی که در سایت XS به همین مناسبت گذاشته شد که قرار عکسهای بیشتری در روزهای آتی قرار بگیره:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=254291
واقعاً دیدن تیم ایران باعث شگفتی همه شده لذت بخش هست وقتی میبینید از تمام کشورها بهتون تبریک میگن
ماشالله به شهریار و سیاوش عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
عکسهای بیشتر ولی برای زیر 18 سال توصیه نمیشود البته خوبهاش رو براتون داخل فایل پیوست قرار دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با درود
تستهایی که دوستان عزیزمون انجام دادند:
|
|
اگر تو ایران امکانات در دسترس تر بود . ایران در این زمینه اولین در سایت HWBOT بود . البته الان وضعیت خیلی بهتر شده .
SSA Super V.I.P
به به ، 2500 دلارم که گرفتین عزیزان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوش جونت شهریار !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها 300 دلار به عنوان جایزه به نفر دوم داده میشه و به نفر اول 500 دلار و این مبلغی که ذکر شده مربوط به اسپانسر ها میشه یعنی به اونها قطعه می دند برای مسابقه فینال و تست برای امادگی در مسابقات! نه پول نقد!
عضو VIP شهرسختافزار
خب به نظرمن بسیار بیشتر از این مبالغ حقشونه که بهشون تعلق بگیره ... ولی خب افتخار اینکه جزو سه تیم برتر بودن و از همه مهمتر به فینال راه پیدا کردن و کسب افتخار کردن از پول و این چیزا ارزشش بیشتره ... بازم تبریک ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks